HOME

OPENINGSTIJDEN

  • Donderdag/vrijdag: 10.00u - 17.30u
  • Zaterdag: 10.00u - 17.00u
  • Koopzondag: 12:00u - 17.00u

Koopzondagen: ELKE ZONDAG met onze vernieuwde galerie! open van 12.00 tot 17.00

WIE ZIJN WIJ?

In deze drukke tijden vol gestress en gehaast willen wij u graag helpen om te zorgen voor rust in uw leven. Wat is er nou belangrijker dan dat u zich op uw gemak en prettig voelt in uw eigen huis? Een goede inrichting naar uw smaak is dan natuurlijk belangrijk. Meubels die passen bij de rest van uw interieur, comfortabel zijn en van hoogwaardige kwaliteit.

Wij willen dat u zich in onze showroom ook thuis voelt. Wij geven u dan ook de ruimte om in alle rust rond te kijken. Deze tijd zult u ook nodig hebben, want onze totale showroomoppervlakte is 1000 m2. U heeft altijd een enorme keus uit vele stijlen duurzame en trendy meubelen.


Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en professioneel advies te geven. Wanneer u heel specifieke wensen heeft voor uw meubelstukken, kunnen wij u ook helpen. In onze meubelmakerij maken we op ambachtelijke wijze duurzame meubelen in alle stijlen, formaten en houtsoorten.


Hullenaar's is meer dan 30 jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met een zeer goede reputatie in de wijde omgeving, deze reputatie willen we blijven waarmaken. U bent natuurlijk altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen, de koffie staat altijd klaar!!

Op deze website krijgt u alvast een indruk van ons bedrijf en ons aanbod. Met de knoppen aan de linkerzijde kunt u navigeren. Veel plezier!!